Echipa inEDU

Boardul inEDU

Andrada Sorca

Președinte
Andrada este o învățătoare altfel, care își pune sufletul în fiecare lucru pe care îl face cu copiii la clasă. Este plină de entuziasm și crede că împreună putem făuri lucruri mărețe.​

Adriana Bălaj

Vicepreședinte
Adriana este profesor de istorie în mediul preuniversitar și este pasionată de educație. Se implică în organizarea clubului de carte. Consideră implicarea ei în inedu modalitatea prin care se poate dezvolta profesional și personal, învățând mereu atât din cărțile propuse, cât și de la oamenii cu care interacționează în timpul întâlnirilor.

Ana Maria Rădoi

Secretar general
Ana-Maria, crede că fiecare tânăr, fie elev, fie student este capabil să își asume propriul drum în învățare și că părinții, profesorii, elevii și studenții sunt parteneri în cadrul acestui proces. În plus, pentru a avea o societate care se dezvoltă armonios e nevoie în primul rând ca acea societate să investească în sistemul ei de educație, iar această investiție vine și din partea fiecăruia dintre noi, elev, student, părinte, profesor sau membru al comunității.

Cătălin Șipoș

Membru fondator
Preocupat de provocările comunității, Cătălin credere în puterea educației de a transforma lumea într-un loc mai bun. De aceea a ales să contribuie la îmbunătățirea sistemului educațional din România prin proiectele și evenimentele desfășurate în cadrul inEDU.

Nicolae Vlad

Membru
Crede, cu tărie, că educația este calea spre o lume mai bună. Face parte dintre cei care cred că trebuie să "faci", și nu doar să "constați". Așa că vine la inEDU să "facă" lucruri care să ajute reformarea sistemului educațional.

Oana Țerbea

Membru
Oana întotdeauna a știut că doar investind în educație se poate ajunge la acea schimbare de care se vorbește pretutindeni. Însă momentul în care a simțit că și aportul ei este important, a fost acela în care mai mulți studenți cu care a colaborat i-au spus că entuziasmul ei este ieșit din comun și că ei, “deși nu sunt în măsură să o sfătuiască” o roagă să continue ceea ce face. „Ba sunteți în masură să ne sfătuiți! Vreau să cred că cei mai în masură!”, spune Oana.

Briana Cigan

Membru
Briana are 15 ani şi este în clasa a noua la Colegiul Naţional "C.D.Loga". Este o persoană ambiţioasă, perseverentă, optimistă şi creativă. Îi place să se implice, să ajute şi să afle mereu lucruri noi.

Mihaela Tilincă

Membru
Mihaela este implicată în educatie și face formare pentru profesori și mentorat de 25 de ani. De zece ani, cu statut de freelancer, dezvoltă și implementează proiecte de formare, dezvoltare si cercetare pentru ONGuri și instituții de educație din Regiunea Vest, având experiență și expertiză în educația adulților, educație pentru alfabetism, formarea competențelor de cercetare în științe sociale, conectarea formării cu piața muncii, management de proiect și mediere culturală.

Adina Lasc

To be updated

Mihaela Negrea

To be updated

Călin Petruț

To be updated

Sanda Baba

To be updated

Izabella Smărăndache

Izabella are 23 de ani și studiază în paralele Pedagogia și Mamagementul educațional. După ce a finalizat prima licență în Psihologie a decis să se întoarcă la educație pentru că știe că dacă vom avea grijă să educăm armonios copiii nu va fi nevoie să ne îngrijim de ei atunci când vor fi adulți.

Alexandra Recășan

To be updated

Anna-Maria Gal

To be updated

Gabriela Moisi

To be updated

Alina Iga

To be updated