INEDU.RO | Cine suntem?
94
page-template-default,page,page-id-94,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.2,vc_responsive
CINE SUNTEM

Povestea noastră începe într-o ceainărie din Timișoara, unde un inginer și o învățătoare s-au întâlnit pentru a vorbi despre conceperea unui manual de dirigenție.
Dupa 7 ore  de stat la masă, ne-am dat seama că putem face mult mai mult decât acel manual. După 7 zile aveam deja stabilit numele ONGului (Inițiativă în Educație), domeniul WEB cumpărat și sala rezervată pentru primele două evenimente ,,Serile InEDU’’.

Așadar, am putea spune ca inEDU a luat naștere la sfârșitul lunii septembrie 2015.

Treptat echipa inEDU a început să crească. A început să prindă contur și personalitate.

Astăzi suntem un grup de tineri pasionați de educație, care văd dincolo de problemele sistemului actual, care caută soluții și care au curajul să pună lucrurile în mișcare.

Pentru noi, InEDU nu este doar o organizație, este un stil de viață, un loc în care lucrurile la care visăm se pun în mișcare în cel mai natural și armonios mod, datorită oamenilor frumoși pe care îi avem în jur și a cadrului pe care îl creăm împreună.

MEMBRII FONDATORI
Cătalin ȘIPOȘ
PREȘEDINTE

Preocupat de provocările comunității, Cătălin credere în puterea educației de a transforma lumea într-un loc mai bun. De aceea a ales să contribuie la îmbunătățirea sistemului educațional din România prin proiectele și evenimentele desfășurate în cadrul inEDU.

Andrada SORCA
VICEPREȘEDINTE

Andrada este o învățătoare altfel, care își pune sufletul în fiecare lucru pe care îl face cu copiii la clasă. Este plină de entuziasm și crede că împreună putem făuri lucruri mărețe.

Ana-Maria Rădoi
SECRETAR GENERAL

Ana-Maria, crede că fiecare tânăr, fie elev, fie student este capabil să își asume propriul drum în învățare și că părinții, profesorii, elevii și studenții sunt parteneri în cadrul acestui proces. În plus, pentru a avea o societate care se dezvoltă armonios e nevoie în primul rând ca acea societate să investească în sistemul ei de educație, iar această investiție vine și din partea fiecăruia dintre noi, elev, student, părinte, profesor sau membru al comunității.

MEMBRII INEDU
Surpriza 1

Detalii in curând.

 Surpriza 2

Detalii in curând.

Surpriza 3

Detalii in curând..